TRABZON / ORTAHİSAR - Uğurlu İlkokulu

Okulumuz Koordinatör Olduğu "YAŞAM YENİ BİLGİLERLE RENKLİ" Erasmus Ka 229 Projesi ile Kuzey Makedonya' da hareketliliği Gerçekleştiridi.

Uğurlu İlkokulu Koordinatör olduğu  "YAŞAM YENİ BİLGİLERLE RENKLİ" Erasmus Ka 229 projesi ile Kuzey Makedonya'nın Üsküp şehrinde 20-26 Mart 2022 tarihleri arasında proje faaliyetini başarı ile tamamladı. Uğurlu İlkokulunu  üç öğretmen ve dört öğrenci temsil etti. ''Sosyal ve duygusal Öğrenme Becerilerini Geliştirme'' konulu projede gölge oyunları ve kukla ile ilgili etkinliklere yer verilirken, yerel yönetim birimleri ziyaret edilerek, kültür turları düzenlendi. Dünyanın ilk ve tek çocuk elçiliğini de ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler farklı ülkelerden akranları ile tanışma, işbirlikçi çalışma yapma imkanı buldular. Koordinatör ülke olarak yer aldığımız projede İtalya, Litvanya, Romanya ve Kuzey Makedonya yer almaktadır. Projenin bir sonraki hareketliliği 29 Mayıs- 4 Haziran 2022 tarihleri arasında İtalya'da gerçekleştirilecektir.

Yayın: 25.04.2022 - Güncelleme: 25.04.2022 09:29 - Görüntülenme: 179