TRABZON / ORTAHİSAR - Uğurlu İlkokulu

OKULUMUZ ERASMUS PROJESİ İLE LİTVANYA ' DA

Okulumuzun koordinatör olarak yürüttüğü  2020-1-TR01-KA229-093087_1 numaralı "YAŞAM YENİ BİLGİLERLE RENKLİ " Erasmus kA299 projesinin Litvanya hareketliliği, 02-08 Ekim 2022 tarihinde Litvanya'nın Klaipeda şehrinde başarıyla tamamlandı

Okulumuz  iki öğretmen ve üç öğrenci tarafından başarıyla  temsil edildi. Projemiz, çocuklarda sosyal ve duygusal becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Proje ortağı ülkeler Türkiye, İtalya, Kuzey Makedonya, Litvanya ve Romanya'dan oluşmaktadır. Bu hareketlilikte drama çalışmaları, sanat çalışmaları, öğrencilerin koro etkinlikleri, geleneksel halk oyunlarının tanıtımı gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz Litvanyalı ailelere konuk oldu, oradaki akranlarıyla hoş vakit geçirdiler. Klaipeda'da ve Vilnius'ta kültür turu da gerçekleştirildi.

06-12 Kasım 2022 tarihinde Romanya'nın Braille şehrine yapılacak hareketlilik hazırlıklarımız hızla devam etmektedir.

Yayın: 09.11.2022 - Güncelleme: 09.11.2022 13:20 - Görüntülenme: 124