T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Uğurlu İlkokulu

ERASMUS PROJESİ İTALYA HAREKETLİLİĞİ

Okulumuzun koordinatör olduğu ve Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen 2020-1-TR01-KA 229-093087_1 numaralı "Yaşam Yeni Bilgilerle Renkli " Erasmus projemizin İtalya hareketlilği başarı ile tamamlandı. Hareketlilik 29 Mayıs-4 Haziran 2022 tarihleri arasında proje yürütücüsü Demet ÖZOĞLU, müdür yardımcısı Selçuk YÜCESOY ve  4/A sınıfı öğrencilerinden Alperen BIYIK, Zühre ASMA, Yiğitcan DEMİRCİ ve Ebrar SAMANCI  katılım sağladı. İtalya/Mazara Del Vallo bölgesinde Scuola Elemantare B.Bonsignore okuluna yapılan 5 günlük ziyarette öğrencilerimiz okul içi kaynaşma etkinlikleri , atölye çalışmaları ve okul dışı aktivitelere katıldılar. Hareketliliğe Litvanya, Romanya, Kuzey Makedonya'dan ortak okullar ile proje ortağımız İstanbul Nef İlkokulu katıldı. Okulumuz iki öğretmen ve dört öğrenci tarafından başarı ile temsil edildi. Sosyal Duygusal Öğrenme Becerileri konulu projemizde bu hareketlilikte pandomim konusu işlendi. Drama, işbirlikçi resim çalışmaları, duyularımız, ''Kardeşim Oluyor'' adlı duygu durum çalışmaları yapıldı. Tüm ortakların ana dillerinde söylenen çocuk şarkılarıyla çocuklar eğlendi. Yerel yönetim birimi ziyaretleri  ile kültür turu  gerçekleştirildi.  

Erasmus ekibimiz İtalya'da yeni arkadaşlıklar kurmuş, yeni kültürler tanımışlardır. Proje aracılığıyla öğrencilerimiz okul dışında da yabancı dili kullanma ve akranlarıyla etkileşime geçme olanağı elde etmişlerdir.  Projeye katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

29-06-2022Okulumuzun koordinatör olduğu ve Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen 2020-1-TR01-KA 229-093087_1 numaralı "Yaşam Yeni Bilgilerle Renkli " Erasmus projemizin İtalya hareketlilği başarı ile tamamlandı. Hareketlilik 29 Mayıs-4 Haziran 2022 tarihleri arasında proje yürütücüsü Demet ÖZOĞLU, müdür yardımcısı Selçuk YÜCESOY ve  4/A sınıfı öğrencilerinden Alperen BIYIK, Zühre ASMA, Yiğitcan DEMİRCİ ve Ebrar SAMANCI  katılım sağladı. İtalya/Mazara Del Vallo bölgesinde Scuola Elemantare B.Bonsignore okuluna yapılan 5 günlük ziyarette öğrencilerimiz okul içi kaynaşma etkinlikleri , atölye çalışmaları ve okul dışı aktivitelere katıldılar. Hareketliliğe Litvanya, Romanya, Kuzey Makedonya'dan ortak okullar ile proje ortağımız İstanbul Nef İlkokulu katıldı. Okulumuz iki öğretmen ve dört öğrenci tarafından başarı ile temsil edildi. Sosyal Duygusal Öğrenme Becerileri konulu projemizde bu hareketlilikte pandomim konusu işlendi. Drama, işbirlikçi resim çalışmaları, duyularımız, ''Kardeşim Oluyor'' adlı duygu durum çalışmaları yapıldı. Tüm ortakların ana dillerinde söylenen çocuk şarkılarıyla çocuklar eğlendi. Yerel yönetim birimi ziyaretleri  ile kültür turu  gerçekleştirildi.  

Erasmus ekibimiz İtalya'da yeni arkadaşlıklar kurmuş, yeni kültürler tanımışlardır. Proje aracılığıyla öğrencilerimiz okul dışında da yabancı dili kullanma ve akranlarıyla etkileşime geçme olanağı elde etmişlerdir.  Projeye katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.06.2022 - Güncelleme: 29.06.2022 22:47 - Görüntülenme: 122
  Beğen | 0  kişi beğendi